Vrienden van Sterrenkind 

 

De vrienden van Sterrenkind dragen een warm hart toe aan mensen die met verlies in de zwangerschap te maken hebben gehad. 

Door verkoop van hun producten en/of diensten via praktijk Sterrenkind, dragen zij bij aan mijn doel, om ook vrouwen te kunnen begeleiden die financieel niet veel te besteden hebben. 

Door deze giften én mijn tijd en aandacht, kunnen wij er samen voor zorgen dat ook zij hulp krijgen om met het verlies om te gaan.

Wil jij ook een lichtpuntje zijn voor een ander? Laten we dan een mooie samenwerking aangaan.

Samen maken we

de wereld een stukje mooier

 


Bij Lalief vind je passende, persoonlijke en eigentijdse handgemaakte 'kleine urnen' en herinneringsproducten. 

Het zelf bedenken en maken is iets waar Lienke blij van wordt. Ze is gek op kleur, bloemen en planten. Dit zul je dan ook terug zien in haar werk. Elk product wordt met liefde en aandacht gemaakt. 

Wil jij ook graag een mooie herinnering voor jouw kindje en daarmee een andere mama een warm hart toe dragen? Laat Lalief dan weten dat je via Sterrenkind besteld. Dan gaat er 15% naar het 'Lichtpunt-spaarpotje'. 

lalief


Bij Lotte in 'De Rommelkamer' zijn alle items uniek en hand beschilderd. Ze zijn voorzien van kleur/afbeelding/tekst. Je kan ook je items naar wens laten maken! Denk hierbij aan een bijzondere afbeelding, gewenste tekst en/of kleur.

Laat De Rommelkamer weten dat je via Sterrenkind besteld, dan gaat er 50% naar het 'Lichtpunt-spaarpotje'

Daarnaast kan je, behalve bestellen, ook aan een workshop meedoen!

Speciaal voor Sterrenkind is er een 'tegel workshop', waarvan er 5 euro pp.

naar het 'Lichtpunt-spaarpotje' gaat.

de-rommelkamer